Fotograaf

Bedrijfsfoto’s

Bedrijfsfoto’s zijn het paradepaardje van uw bedrijf – niet alleen op internet, maar ook in de analoge wereld in gedrukte media en posters.

Bedrijfsfoto’s zijn het paradepaardje van uw bedrijf – niet alleen op internet, maar ook in de analoge wereld in gedrukte media en posters. Daarom is het essentieel om uw bedrijf professioneel te presenteren. Ik zal je hier vertellen hoe de afbeeldingen het beste kunnen worden gebruikt en waar rekening mee moet worden gehouden. Met dit bericht geef ik je wederom een ​​uniek kijkje achter de schermen! Bedrijfsfoto’s: waar kunnen ze voor worden gebruikt? In mijn laatste post heb ik je kennis laten maken met de verschillende facetten van bedrijfsfotografie.

Zoals je ziet zijn de mogelijkheden voor het maken van een bedrijfsportret uitgebreid. Van interieurfotografie tot medewerkersportretten en reclamefoto’s. Het beste aan bedrijfsfoto’s: Uw nieuwe beeldfoto’s kunnen op verschillende kanalen worden gepubliceerd:

  • Naast je eigen website kun je ook je bedrijfsfoto’s uploaden naar je social media kanalen (zoals Facebook, Instagram, maar ook LinkedIn, Xing of Google!). Ik hoef u zeker niets nieuws te vertellen, dat de digitale wereld in opmars is en de aanwezigheid op internet aan relevantie wint…
  • Maar denk ook anders. De analoge wereld is ook blij met individuele bedrijfsportretten: professionele bedrijfsfoto’s overtuigen ook potentiële klanten en dienstverleners in uw jaarverslag en op conventionele printmedia zoals flyers, brochures of advertentieruimte.
  • En hier is mijn absolute insidertip: wees creatief! Gebruik uw unieke bedrijfsfoto’s als behang in uw winkel of bedrijfspand, als vrachtwagenzeil of op uw beursstand. Ik kan nog 1000 voorbeelden bedenken. Het is het beste als we dit persoonlijk bespreken…

Waar moet op gelet worden bij bedrijfsfoto’s?

Bedrijfsfotografie heeft als doel de charme van een bedrijf visueel vast te leggen. Het hangt af van een spannend fotografisch perspectief, de optimale lichtinstelling en een harmonieuze beeldcompositie. Geef uw klanten een gevoel van kracht en vertrouwen met veelzijdige beelden. Mijn belofte: ik breng het imago en de verkoopkracht van uw bedrijf naar een nieuw niveau. Hoe het werkt:

Bedrijfsfoto’s met oog voor detail

Door mijn lens leg ik vakkundig de waarden van uw bedrijf vast in beeld. Mijn aandacht voor detail en mijn empathie maken het voor mij mogelijk om jouw persoonlijke vaardigheden op een persoonlijke manier in foto’s vast te leggen. Mijn doel is om uw bedrijfsfoto’s zo authentiek mogelijk te presenteren. Want laten we eerlijk zijn: u wilt uw imago overbrengen en geen varken in de zak!

Het juiste licht in bedrijfsfotografie

Natuurlijke lichtomstandigheden zijn een van onze belangrijkste fotocomponenten: het flatteert zowel het interieur als de buitenbeelden. Het resultaat: Indrukwekkende bedrijfsfoto’s die een prettige sfeer uitstralen.